Ons concept

De kwaliteit die Timmer- en aannemersbedrijf  Van der Burg u biedt kan kort en bondig omschreven worden door de VVV-formule;

 

–         Volledig traject

 

Vanaf het moment van uw eerste oriënterende offerte tot het zetten van de laatste puntjes op de i zullen wij het gehele project uitvoeren. Op deze manier kunnen wij gemakkelijk inspringen op wisselende omstandigheden of wensen van u als klant.

 

–         Veel persoonlijk contact

 

Voor beide partijen is het belangrijk om een centraal aanspreekpunt te hebben. Om hier zoveel mogelijk aan te voldoen hechten wij veel waarde aan korte communicatielijnen en persoonlijk contact tussen klant en aannemer.

 

–         Vaste groep onderaannemers

 

Binnen dit timmer- en aannemersbedrijf werken wij alleen samen met duurzame relaties die diverse onderaanneem werkzaamheden van uw project zullen uitvoeren.

 

Wij staan geheel voor deze bedrijven in en het is vanzelfsprekend dat zij het werk met dezelfde Aandacht en Zorg uitvoeren zoals wij die bieden.

 

Om u een impressie te geven van het werk dat wij afleveren kunnen wij u verwijzen naar het werkzaamhedenportfolio waarin een aantal afbeeldingen van reeds afgeleverde projecten  zijn weergegeven.

 

Thema door Anders Norén